SarahFJ

SarahFJ

ToDoToday

This blog is for sharing random streams of consciousness, overloaded to-do lists and other updates of the days passing by.

If you want a more structural impression of me, I recommend my web-page.

www.sarahfj.com

Mandag morgen.

MandagsMorranPosted by SarahFJ 2014-01-20 09:49:06
Jeg innser at jeg må finne på noe annet å kalle innleggene jeg lager på mandag morgen for "mandag morgen", for dem kan det fort bli mange av. Jeg har derfor opprettet en kategori som heter "mandagsmorran" i stedet, hvor alle disse innleggene havner. Så kan jeg kalle dem hva jeg vil, og jeg slipper å starte dem med "Nå er det mandag igjen..."

Så. Denne uka skal ejg jobbe med konseptutvikling. Jeg har laget en liste over frister for diverse søknader, og vil nå sortere mine ideer og fordele dem rundt på de forskjellige. Så denne uka vil gå med på å begynne jobben med å formulere mine prosjekter på en konkret og spennende måte, slik at andre mennesker forstår hva jeg vil, og får lyst til å sponse det.
Det blir en spnnende og rotete uke i hodet mitt, og masse jobb med skjemaer, lister og brainstorming.

Jeg er selv mer fan av å se på bilder enn å lese tekst, så til ære for alle som også synes bilder er best, vil jeg passe å å legge inn et.

Dette er "barcode-district" sett fra vinduet mitt gjennom en telelinse i et ganske så magisk lys. Ikke se bort fra at jeg en dag lager en utstilling med bilder tatt ut av vinduet.

  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post6