SarahFJ

SarahFJ

ToDoToday

This blog is for sharing random streams of consciousness, overloaded to-do lists and other updates of the days passing by.

If you want a more structural impression of me, I recommend my web-page.

www.sarahfj.com

Denne ukas resultat...

PROJECTSPosted by SarahFJ 2014-01-18 12:33:26
...ble et par malerier. Jeg satte tema "maling" på denne ukas arbeid, fordi det er veldig lenge siden jeg har satt meg ned med et lerret og bare malt noe. Trenger å holde det ved like, og det er jo også litt moro å plaske rundt med farger på lerret.
De er fortsatt ikke helt ferdige, for jeg liker å male litt, for så å legge det bort en stund før jeg fullfører helt. På den måten får ejg fordøyd litt, og kan lettere se konstruktivt på motivet og hva som må til for å ble ferdig.

Her er de.


Bildet over startet jeg på for en stund siden, men jeg sto litt fast i et smooth og litt kjedelig uttrykk, så nå har jeg tatt det fram igjen og jobbet litt med kontraster og stilbrudd. Motivet sier vel seg selv. Tror ikke jeg vil prøve å legge tolkninger i hodet på folk hvis ikke det er helt nødvendig av en eller annen grunn.
Tror fortsatt det blir tatt frem en gang til for å bli helt ferdig. Jeg føler at det er noen detaljer som mangler, så det skal ordnes opp i etter en stund.

Bildet under en en fortsettelse på en skisse jeg gjorde i Korea. Det er lyktemannen fra "Den lille prinsen" i en litt annen stil. Her tror jeg dessuten jeg har beveget meg litt bort fra den orginale historien og gjort den mer til min. Her skal figuren definitivt ha litt mer detaljer for å bedre gli inn i resten av bildet, men utover det, tror jeg at jeg er på rett vei. Liker veldig godt å blande maling og kollage. Føler at det er mer min stil, og man blir ikke så lett fanget i den klassiske maleri-stilen.
Blir spennende å se hvordan de blir til slutt. For meg i hvertfall :P

Over og ut for denne uka. Skal bruke søndagen på å tenke ut et tema for neste uke.

SarahFJ  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post5