SarahFJ

SarahFJ

ToDoToday

This blog is for sharing random streams of consciousness, overloaded to-do lists and other updates of the days passing by.

If you want a more structural impression of me, I recommend my web-page.

www.sarahfj.com

KNIV-PAPP-LINJAL-FOKUS

PROJECTSPosted by SarahFJ 2012-09-25 21:38:07
Idag har jeg startet på min første jobb som ferdig utdannet scenograf. Jeg skal bygge en modellboks* for en annen scenograf...en scenograf som er igang med å lage en scenografi...som skal være i et rom**...som jeg bygger modell av :)

Deilig å pusle med kniv, papp og linjal igjen!

*MODELLBOKS er en modell av rommet hvor en scenografi skal bygges. Man bruker den som en korrekt størrelses-referanse (vanligvis 1:25) til det som er rundt ens egen lille scenografi. Veldig praktisk, både for å skisse*** i og for å lettere kunne kommunisere ideene sine til andre.

**ROM er et begrep som her betyr et begrenset område. Dette begrensede området kan være alt fra hovedscenen på Den Norske Opera til 3x3m på gressplenen utenfor huset. Det som er viktig, er at man i modellen får med seg alle små detaljer som er spesielt med akkurat dette rommet som enten kan være hindringer eller muligheter. Kort sagt; alt man må forholde seg til innenfor området.

***SKISSE er i dette tilfellet ikke en tegnig...men en 3D utprøvning av diverse ideer.

  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post0