SarahFJ

SarahFJ

ToDoToday

This blog is for sharing random streams of consciousness, overloaded to-do lists and other updates of the days passing by.

If you want a more structural impression of me, I recommend my web-page.

www.sarahfj.com

KINASJAKK

MandagsMorranPosted by SarahFJ 2014-04-22 09:55:16
Påskens update - Kort fortalt: Etter en tur på hytta i fjellet helga FØR påskeferien ble jeg inspirert til å lage et lite kinasjakkbrett. Man blir tåpelig avhengig av spillet i seg selv, samtidig som det har et godt visuelt potensial til å lage noe fint.

Det er laget på tykk MDF, borret ut hull, malt og lakka. Mål: 84x84cm

Konstruere sjerner i riktig størrelse med presise mellomrom mellom hullene viste seg å være noe jeg ikke har gjort før...men det løste seg til slutt.
Det var det.  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post9

braintwister

MandagsMorranPosted by SarahFJ 2014-02-03 11:29:17
I morgen er det søknadsfrist på diverse fond fra Kulturrådet. Det vil si at jeg nå sitter å skriver som en gal for å prøve å få støtte til noen prosjekter.
Det er mye mer papirarbeid involvert i det å være kunstner enn det man tror. Prosjektbeskrivelse og budgett-regning er en stor del av hverdagen virker det som, så det er det denne uka kommer til å gå med på. Første frist er i morgen, men så kan man begunne og jobbe med neste frist som er 4. Mars.

Sola titter fram og snøen smelter, så dette ser ut til å bli en fin dag. Inne...

Bildet er fra Akerselva forrige uke. Ble veldig facinert av all den flyvende isen.


  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post7

Mandag morgen.

MandagsMorranPosted by SarahFJ 2014-01-20 09:49:06
Jeg innser at jeg må finne på noe annet å kalle innleggene jeg lager på mandag morgen for "mandag morgen", for dem kan det fort bli mange av. Jeg har derfor opprettet en kategori som heter "mandagsmorran" i stedet, hvor alle disse innleggene havner. Så kan jeg kalle dem hva jeg vil, og jeg slipper å starte dem med "Nå er det mandag igjen..."

Så. Denne uka skal ejg jobbe med konseptutvikling. Jeg har laget en liste over frister for diverse søknader, og vil nå sortere mine ideer og fordele dem rundt på de forskjellige. Så denne uka vil gå med på å begynne jobben med å formulere mine prosjekter på en konkret og spennende måte, slik at andre mennesker forstår hva jeg vil, og får lyst til å sponse det.
Det blir en spnnende og rotete uke i hodet mitt, og masse jobb med skjemaer, lister og brainstorming.

Jeg er selv mer fan av å se på bilder enn å lese tekst, så til ære for alle som også synes bilder er best, vil jeg passe å å legge inn et.

Dette er "barcode-district" sett fra vinduet mitt gjennom en telelinse i et ganske så magisk lys. Ikke se bort fra at jeg en dag lager en utstilling med bilder tatt ut av vinduet.

  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post6