SarahFJ

SarahFJ

ToDoToday

This blog is for sharing random streams of consciousness, overloaded to-do lists and other updates of the days passing by.

If you want a more structural impression of me, I recommend my web-page.

www.sarahfj.com

ET NYTT ÅR.

OTHER STUFFPosted by SarahFJ 2014-01-13 11:31:17
Jeg har sett litt på datoene for mine siste inlegg her, og insett at jeg er verdens dårligste blogger. Jeg skal herved prøve å bli bedre. I min morgensløvhet foreslo jeg for meg selv at jeg kunne oppdatere bloggen i stedet for fjesbok, men innså kort tid etter at det egentlig ikke ville hjulpet så mye. Jeg oppdaterer sjeldent fjesbok. Så til tross min min sløvhet på bloggen, kan man jo tenke at det kanskje er fordi jeg har bedre ting å gjøre enn å skrive til verden hva jeg holder på med.

Nok om det.

2013 er forbi og i løpet av året har jeg vært med på å sette opp barneforestillingen "When the frog sing" både i Norge og i India. Det er jo noe. Veldig spennende opplevelse å få et skikkelig intenst opphold på et indisk internat for barn.

Ellers har jeg vært på interrail i Europa, bare for å benytte sjansen før man blir så gammel at man må betale voksenbillett. Etter det måtte man jo skaffe seg det mest etterlengtede i sitt liv. En hund. Jeg tror kanskje jeg har ønsket meg en hund i minst 20 år, så nå som muligheten var der og alt var tilrettelagt, fant vi et nydelig lite beist og tok han med hjem.
Han heter Zappa, er nå 8mnd. gammel, og ligger for øyeblikket på min høyre fot.
Regner med at ejg skal få lagt ut noen bilder.
Jeg og Erik har også pusset opp og malt hele leiligheten og jeg har endelig fått orden på arbeidsrommet, så nå skulle alt være klart til å "jobbe".

Nå er det 2014 som gjelder. Jeg skal finne ut hva jeg vil gjøre med livet mitt, og jeg håper at det vil føre til mange morsomme prosjekter.
En viktig beslutning er at jeg skal slutte å bekymre meg for om det jeg lager er spennende for andre eller ikke. Hvis jeg synes det er verdt å bruke tid på, må jo noen der ute også finne det verdt å kikke på.

Her er årets første bilde som skal representere drømmen om å utvikle store prosjekter, men det skal også være en påminnelse om å fullføre det man har starta.

Godt nytt år!
Over og ut for idag.
  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post4

What once was...

OTHER STUFFPosted by SarahFJ 2012-09-27 10:59:34
...is now gone...but not for ever I hope!

Here's an update for all of you who have not been part of my life the past few years, I recently graduated as a scenographer from the Norwegian Theatre Academy after three years of intensive insight into everything that, to the smallest detail, can be associated with the performing arts and design.

We have had workshops ranging from dance to light, movement in space, exhibition design, modeling, multimedia as well as skill training in painting, drawing and CAD.
This type of project-based work prepares us not only for an intensive everyday life in reality but also to facilitate the ability to communicate our ideas and discuss solutions with other fields, such as light and sound. You can reach further if you both know what you want and have an idea of ​​how to fix it.

I was also smart enough to take advantage of the chance to go on exchange. smiley

I took the fall semester 2011 in Seoul, Korea, the Korea National Universety of Arts / K-Arts. It was simply, absolutely fantastic. Not only ar I challenged myself in costume design and film-making, but I also got to practice the slack line or "Jultagi" with some wonderful people.
*A small part of the school building...
(Photo: SarahFJ)
*On my way to bed at sunrise...view from the roof at K-arts
(Photo: SarahFJ)

*Knuckle and me on a slackline with KBS filming.
(Photo: Joshua Slaby)


Then I went to Copenhagen, Denmark, for a more "normal" semester, where I did two projects. An "independent production" and a "Directed production".

*[KLAMM] site specific performance in a huge warehouse, B&W Hallerne.
(Photo: SarahFJ)
*[KLAMM] During performance*"Det Arabiske Pulver" av Ludvig Holberg. Director: Michael Moritzen.
(Photo: SarahFJ)*"Det Arabiske Pulver" av Ludvig Holberg. Director: Michael Moritzen
(Photo: SarahFJ)


There might come more flashbacks later, but this is it for now. I will also put pictures from all of my projects on my web-page.


  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post1