SarahFJ

SarahFJ

ToDoToday

This blog is for sharing random streams of consciousness, overloaded to-do lists and other updates of the days passing by.

If you want a more structural impression of me, I recommend my web-page.

www.sarahfj.com

Denne ukas resultat...

PROJECTSPosted by SarahFJ 2014-01-18 12:33:26
...ble et par malerier. Jeg satte tema "maling" på denne ukas arbeid, fordi det er veldig lenge siden jeg har satt meg ned med et lerret og bare malt noe. Trenger å holde det ved like, og det er jo også litt moro å plaske rundt med farger på lerret.
De er fortsatt ikke helt ferdige, for jeg liker å male litt, for så å legge det bort en stund før jeg fullfører helt. På den måten får ejg fordøyd litt, og kan lettere se konstruktivt på motivet og hva som må til for å ble ferdig.

Her er de.


Bildet over startet jeg på for en stund siden, men jeg sto litt fast i et smooth og litt kjedelig uttrykk, så nå har jeg tatt det fram igjen og jobbet litt med kontraster og stilbrudd. Motivet sier vel seg selv. Tror ikke jeg vil prøve å legge tolkninger i hodet på folk hvis ikke det er helt nødvendig av en eller annen grunn.
Tror fortsatt det blir tatt frem en gang til for å bli helt ferdig. Jeg føler at det er noen detaljer som mangler, så det skal ordnes opp i etter en stund.

Bildet under en en fortsettelse på en skisse jeg gjorde i Korea. Det er lyktemannen fra "Den lille prinsen" i en litt annen stil. Her tror jeg dessuten jeg har beveget meg litt bort fra den orginale historien og gjort den mer til min. Her skal figuren definitivt ha litt mer detaljer for å bedre gli inn i resten av bildet, men utover det, tror jeg at jeg er på rett vei. Liker veldig godt å blande maling og kollage. Føler at det er mer min stil, og man blir ikke så lett fanget i den klassiske maleri-stilen.
Blir spennende å se hvordan de blir til slutt. For meg i hvertfall :P

Over og ut for denne uka. Skal bruke søndagen på å tenke ut et tema for neste uke.

SarahFJ  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post5

GINA

PROJECTSPosted by SarahFJ 2012-11-06 15:09:01
Long time ago, I bought one of those dolls you have for making clothes. I called her Gina. Unfortunatly, it/she was not in the best condition, so I had to put her in for emergency surgery. You might not know the feeling, but imagine you have something very old and voulnerable that is about to breake, and in order to fix it you have to pick the whole thing apart, piece by piece, with the knowledge that only YOU can save if IF you manage to put it back together after the repair id done.

Well I must say I was a bit scared, but the surgery went well and Gina is now looking better than ever. Now she can help me designing clothes for years to come.

Now for the Before/After photos:
Total resturation compleeted.

  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post2

KNIV-PAPP-LINJAL-FOKUS

PROJECTSPosted by SarahFJ 2012-09-25 21:38:07
Idag har jeg startet på min første jobb som ferdig utdannet scenograf. Jeg skal bygge en modellboks* for en annen scenograf...en scenograf som er igang med å lage en scenografi...som skal være i et rom**...som jeg bygger modell av :)

Deilig å pusle med kniv, papp og linjal igjen!

*MODELLBOKS er en modell av rommet hvor en scenografi skal bygges. Man bruker den som en korrekt størrelses-referanse (vanligvis 1:25) til det som er rundt ens egen lille scenografi. Veldig praktisk, både for å skisse*** i og for å lettere kunne kommunisere ideene sine til andre.

**ROM er et begrep som her betyr et begrenset område. Dette begrensede området kan være alt fra hovedscenen på Den Norske Opera til 3x3m på gressplenen utenfor huset. Det som er viktig, er at man i modellen får med seg alle små detaljer som er spesielt med akkurat dette rommet som enten kan være hindringer eller muligheter. Kort sagt; alt man må forholde seg til innenfor området.

***SKISSE er i dette tilfellet ikke en tegnig...men en 3D utprøvning av diverse ideer.

  • Comments(0)//blog.sarahfj.com/#post0